Care Park


A Care Park cégcsoport 20 évvel ezelőtt, az ausztráliai Melbourne-ben létrehozott irodával indult útjára, mely mára nemzetközi nagyvállalattá nőtte ki magát. Közel 600 fő foglalkoztatásával olyan erőteljes technológiai és humán vállalati fejlődésnek adtunk teret, mely lehetővé tette, hogy a Care Park összetettebb szolgáltatást nyújtson, mint kizárólag a parkolás. Korszerű rendszereink és innovatív módszereink segítségével mára a parkolási és ingatlan üzemeltetési világ élvonalába kerültünk.

Nemzetközi mértékkel is vezető és egyben az egyik legnagyobb parkoló üzemeltető cégcsoport vagyunk, portfóliónk több, mint 450 parkolót tudhat magáénak Ausztráliában, Új-Zélandon, Malajziában, Angliában és Magyarországon is. Fő célkitűzésünk egy vezető Közép Európai régió kifejlesztése, melynek központja Budapest.


A Care Park három alappillérre épül
Ezek megfelelő elegye helyez minket a világ élvonalába. Legfőbb erősségünk, hogy minden projektünket külön elemezzük és vizsgáljuk, majd olyan rendszerbe helyezzük, amely képes megfelelni a helyi viszonyoknak. A parkolási üzletág rengeteg új és különböző kihívást tartogat, ezért az innováció kulcskérdés számunkra. A modern technikai rendszerek alkalmazásában piacvezetők vagyunk, hiszen a parkolásban létező legfejlettebb technikával és kiváló szakemberekkel dolgozunk. Munkatársaink egytől egyik arra törekszenek, hogy szakterületük legjobbjai legyenek, amihez cégünk folyamatos továbbképzési lehetőségekkel kiváló hátteret biztosít.


Kultúránk alapja, hogy a megfelelő igények teljes körű felmérésével személyre szabott üzemeltetési szolgáltatást nyújtunk az alábbiak szerint:


    A parkolóház magas szintű szakmai menedzselése és üzemeltetése az ügyfelek, valamint a tulajdonosok érdekeinek előtérbe helyezésével.

    Az együttműködési feltételek rendszeres felülvizsgálata a folyamatosan felmerülő igények és lehetőségek vizsgálatával, az üzemeltetési struktúra ésszerű újra tervezésének lehetőségével.

    Pénzügyi, üzleti terv és rendszeres beszámolók készítése, melyek egyértelmű útmutatást és eredményeket biztosítanak a projekt folyamatainak optimalizálására és a pénzügyi növekedésre.

0-24h

+36 1 302 5366