Szolgáltatások


Küldetésünk, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatás mellett a bevétel maximalizálását és megoldásalapú fejlesztéseket nyújtsunk, melyekkel akár világszerte is, személyre szabva lehessen egy működő üzleti vállalkozást üzemeltetni és prezentálni.


Óradíjas parkolás

Parkolóházainkban rendelkezésre áll alkalmi, óradíjas elszámolású parkolás, automatánál történő díjfizetéssel. A díjakról az egyes parkolóházak alatt tájékozódhat.

Bérletes parkolás

Minden parkolóházunkban van lehetőség ügyfeleink számára havi bérlet váltására. A díjakról a „Szolgáltatások” menüpont alatt tájékozódhat.

ParkL

Érintésmentes parkolás - a ParkL applikáció letöltésével a sorompó gombnyomásra nyílik, a parkolás befejezése után pedig a fizetés egyszerű, automatikus és készpénzmentes.

0-24 órás ügyfélszolgálat

A hét minden napján, 24 órában fogadjuk hívását, válaszolunk kérdésére, elhárítjuk az esetleges helyszínen felmerülő problémát. Ügyfélszolgálatunk folyamatosan elérhető a +36-1-302-5366 telefonszámon.

Nyitvatartás

Minden helyszínen 0-24 órás nyitvatartással várjuk ügyfeleinket.

Feltöltőkártyás parkolás

Rendszeres használat esetén feltöltőkártyás rendszerünk kiváló megoldás ügyfeleink számára, amennyiben havi bérlettel nem kívánnak elköteleződni. Meghatározott összegű feltöltés esetén a parkolókártyával addig lehetséges a parkolás, amíg egyenlege engedi. Feltöltőkártyás parkolásunkról a +36-1-302-5366 telefonszámon érdeklődjön.

Bankkártyás fizetés

A fizetőautomatáknál minden parkolóházunkban működik a bankkártyás fizetés.

Autómosó

Parkolóházaink többségében autómosó működik, bővebb információt a „Parkolóházaink” menüpont alatt talál.

Műszaki vizsga

Parkolóházaink többségében műszaki vizsga állomás működik, bővebb információt a „Parkolóházaink” menüpont alatt talál.

Elektromos töltő

Parkolóházainkban elektromos töltés ParkL applikáción belül érhető el, így pár kattintással minden lépés telefonon intézhető.

Kamerás megfigyelés

Parkolóházainkban térfigyelő kamera rendszer működik, így autóját 0-24 órában teljes biztonságban tudhatja.

Rendszámfelismerés

Parkolóházaink többségében modern technológiával ellátott rendszámfelismerő rendszer működik, így be és kihajtáskor a sorompó automatikusan nyílik.


0-24h

+36 1 302 5366